Over ons & Sponsoring2018-06-19T08:43:51+00:00

Over Zakelijke Telefonie.nl & Sponsoring

goedkoper

Zakelijke telefonie specialist

ZakelijkeTelefonie.nl is specialist in overstappen voor uw zakelijke telefonie. ZakelijkeTelefonie.nl maakt overstappen naar zakelijke telefonie snel, makkelijk én voordelig. Wij creëren voordeel voor u als klant door slim in te kopen. Zo bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven en met een zakelijk onbeperkt abonnement bespaart u  gegarandeerd 15% op uw belkosten. Zo kunt u bij ons flexibel kiezen voor alles-in-één op het gebied van mobiel, telefonie en internet. Lees meer.

Maatwerk en Service

Overstappen betekent maatwerk; wij denken met u mee voor het juiste advies en begeleiden u naar een totaaloplossing op maat van ZakelijkeTelefonie. Met onze maatwerkpakketten is bellen voordelig én makkelijk. Onbeperkt zakelijk bellen zorgt er bijvoorbeeld voor dat u kunt bellen en gebeld kunt worden, zoals u gewend bent. Geniet van de voordelen van maatwerk!

Kostenbesparing

Overstappen naar zakelijk bellen bij ZakelijkeTelefonie.nl betekent voordelig bellen, u profiteert van scherpe prijzen! Zonder in te leveren op kwaliteit, bespaart u maandelijks op uw telefoniekosten. Bij een zakelijk onbeperkt tarief betaalt u geen extra abonnements- en activatiekosten en bespaart direct op uw faxverkeer. Doordat u een vast bedrag per maand betaalt, weet u altijd waar u aan toe bent en bent u tevens verzekerd van de scherpste prijzen. Er zijn meer abonnementsvormen, wij kijken samen naar de mogelijkheden en zoeken het abonnement dat het beste bij u past.

Sponsoring

Middels sponsoring dragen wij bij aan mooie initiatieven en fantastische evenementen. ZakelijkeTelefonie.nl sponsort de Ronde om Texel: ’s werelds grootste catamaranevenement, waar wij bovendien zelf aan deelnemen. Daarnaast zijn wij als bedrijfsambassadeur actief betrokken bij Oxfam Novib en maken zo microfinanciering mogelijk. Hiermee stimuleren wij ondernemerschap en dragen wij maatschappelijk bij aan de zelfstandigheid van mensen.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze sponsoractiviteiten.