Hoe werkt het?

» Over ons & Sponsoring

ZakelijkeTelefonie Select is een goedkoper alternatief voor het afnemen van verkeer op de vaste aansluiting.

Hoe werkt ZakelijkeTelefonie Onbeperkt?

Met Zakelijke Telefonie Onbeperkt kunt u voor een vast bedrag per maand, onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Uw voordeel met Zakelijke Telefonie Onbeperkt

Als u uw uitgaande telefonie via ZakelijkeTelefonie.nl laat verlopen kunt u veel besparen op uw maandelijkse factuur. Zakelijk Onbeperkt van ZakelijkeTelefonie.nl biedt u de mogelijkheid om te besparen op uw vaste telefoniekosten met behoud van kwaliteit en functionaliteit. De wijziging is puur van administratieve aard. Met Zakelijk Onbeperkt van ZakelijkeTelefonie.nl heeft u één factuur en één aanspreekpunt voor uw totale vaste telefonie en profiteert u van de volgende voordelen.

• Onbeperkt bellen naar vast en mobiel (géén piek- en dalconstructie)
• Garantie van een vast en voordelig bedrag per maand
• Bellen over de infrastructuur van KPN
• Uw tarief afgestemd op uw belgedrag

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zal ZakelijkeTelefonie.nl ook uw internetverbinding faciliteren. Wij leveren een verbinding van dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Geen onduidelijkheid meer, maar altijd weten waar u aan toe bent.

Hoe onbeperkt is onbeperkt?

Het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl is een aantrekkelijk aanbod dat is gebaseerd op uw huidige factuur. Uiteraard kan het voorkomen dat u in bepaalde periodes meer belt en in andere periodes wat minder. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat u buiten de grenzen van het onbeperkt bellen valt want wij evalueren uw belgedrag regelmatig. Mochten zich grote wijzigingen voordoen, dan kijken we samen met u naar een abonnement dat beter bij uw nieuwe situatie aansluit. Op het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl is een Fair Use Policy van kracht. Deze vindt u hier. Voor meer informatie over Zakelijk Onbeperkt kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op 0800-4222444, of raadpleeg de voorwaarden.

Infrastructuur

Wanneer u kiest voor ZakelijkeTelefonie.nl, verandert er niets aan uw huidige infrastructuur. U kunt dus bellen en gebeld worden zoals u gewend bent. ZakelijkeTelefonie.nl maakt geen onderdeel uit van KPN, maar maakt wel gebruik van de lijnen van KPN wholesale. U levert dus niet in op kwaliteit of beschikbaarheid.

 

Direct aanvragen!

 

Liever geen onbeperkt, maar wel besparen?

Dat kan! Neem contact op met onze medewerkers via 0800 4222444.