Hosted VoIP2018-08-29T12:21:54+00:00

Hosted Voip maakt u voordelig bereikbaar

Fiks op uw kosten besparen met Hosted VoIP

Bent u de technische storingen en de voortdurende investeringen in het onderhoud van uw telefooncentrale helemaal zat? Dan is Hosted VoIP van ZakelijkeTelefonie.nl voor uw bedrijf de perfecte oplossing. Met Hosted VoIP maakt u gebruik van de telefooncentrale in de cloud van ZakelijkeTelefonie.nl en belt u over uw internetverbinding. Geen telefooncentrale meer, geen ISDN lijnen, maar makkelijk én voordeliger bellen over het internet.

Met Hosted VoIP van ZakelijkeTelefonie.nl kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van uw zakelijke telefonie. U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de door u gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers en/of toestellen.

Hosted VoIP Toestellen

Om het nog eenvoudiger te maken levert ZakelijkeTelefonie.nl ook de VoIP toestellen. Deze toestellen werken hetzelfde als uw huidige telefoontoestel, met als verschil dat deze belt over de internetverbinding. Is er een beschikbare internetkabel aanwezig? Dan kunt u daar uw toestel inpluggen. Met hosted VoIP kunt u uw werknemers dus heel flexibel laten werken, u bent niet meer werkplekafhankelijk.

Kies nu voor Hosted VoIp

Bellen via Hosted VoIP biedt vele voordelen. ZakelijkeTelefonie.nl regelt de activering en de levering. U hoeft niets te doen, makkelijker kan niet! Hosted VoIP van ZakelijkeTelefonie.nl geeft u wereldwijde bereikbaarheid tegen lokale kosten. Eventuele ISDN lijnen kunnen opgezegd worden, waarmee u nog meer kosten bespaart. Wel zo overzichtelijk én voordelig! VoIP is eenvoudig te activeren en makkelijk in gebruik.

Kosten & tarieven Hosted VoIP

Tarieven Kosten p/m
Per user incl. onderling gratis bellen € 20,- per maand
Per telefoontoestel € 5,- per maand
  Verkeerstarieven Hosted VoIP
Bestemming Starttarief ZT tarieven per minuut
Lokaal € 0,0180 € 0,0150
Nationaal € 0,0180 € 0,0150
Internationaal * € 0,0300 € 0,0490
Mobiel € 0,0384 € 0,1200

* België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland

Offerte aanvragen
Direct bestellen

Kiezen tussen Hosted VoIP en Sip Trunk

Hosted VoIP is een goed alternatief voor Sip Trunk wanneer er geen telefooncentrale aanwezig is op uw locatie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een centrale ‘in de cloud’ kunt u kosten besparen op de aanschaf van een nieuwe PBX centrale, terwijl u wel gebruik kunt maken van alle gemakken van een centrale. Maakt u gebruik van een PBX centrale of heeft u hier recentelijk in geïnvesteerd? Dan is Sip Trunk een goede oplossing, want daarmee blijft u gebruik maken van de bestaande infrastructuur en telefooncentrale. Sip Trunk is een kostenbesparende en kwalitatief goede oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.