SIP Trunk2018-08-29T12:07:09+00:00

Sip Trunk is dé oplossing
voor het kleine MKB

Een Sip Trunk is te vergelijken met traditionele telefonie met als verschil dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via de telefoonlijn lopen, maar via uw internetverbinding. Spraak- en dataverkeer lopen dus over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken.

Met Sip Trunk behoudt u de telefooncentrale op locatie. Als u recent heeft geïnvesteerd in een eigen PBX- centrale is het ideaal om te bellen via Sip Trunk. Sip Trunk biedt uw organisatie namelijk de voordelen van Hosted VoIP, maar met behoud van uw eigen telefooncentrale. U kunt uw ISDN infrastructuur opzeggen en bellen via Sip Trunk.

Sip Trunk wordt veel gebruikt door kleine of middelgrote bedrijven, die recent hebben geïnvesteerd in een eigen PBX-centrale.

Kosten & Tarieven Sip Trunk

ZakelijkeTelefonie.nl hanteert variabele abonnementkosten die afhankelijk zijn van het aantal lijnen dat u afneemt. In de tabel kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

Kosten per maand Aansluitkosten
Sip Trunk 5 € 10,- € 90,-
Sip Trunk 10 € 17,50 € 90,-
Sip Trunk 20 € 45,- € 90,-
Sip Trunk 30 € 60,- € 90,-

*Additionele kosten voor nummer porteren per nummer eenmalig €25,- daarna €2,50 per maand.

  Verkeerstarieven Sip Trunk
Nationaal Starttarief Prijs per Minuut
Lokaal € 0,0175 per minuut € 0,0119
Interlokaal € 0,0250 per minuut € 0,0150
Offerte aanvragen
Bestel direct

Kiezen tussen Hosted VoIP en Sip Trunk

Maakt u gebruik van een PBX centrale of heeft u hier recentelijk in geïnvesteerd? Dan is Sip Trunk een goede oplossing, want daarmee blijft u gebruik maken van de bestaande infrastructuur en telefooncentrale. Sip Trunk is een kostenbesparende en kwalitatief goede oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Hosted VoIP is een goed alternatief voor Sip Trunk wanneer er geen telefooncentrale aanwezig is op uw locatie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een centrale ‘in de cloud’ kunt u kosten besparen op de aanschaf van een nieuwe PBX centrale, terwijl u wel gebruik kunt maken van alle gemakken van een centrale.