Sponsoring mogelijkheden2018-06-19T08:37:17+00:00

Sponsoring mogelijkheden

MTTM Group in de kijker op de Ronde om Texel

De MTTM Group is al vele jaren de trotse sponsor én deelnemer van de Ronde om Texel, dat ook dit jaar weer plaatsvindt. Wij varen met maar liefst drie catamarans: de MTTM.nl catamaran, de ZakelijkeTelefonie.nl catamaran en de ZakelijkeNummers.nl catamaran. Onze catamarans zijn speciaal voor dit spetterende evenement in een nieuw jasje gestoken.

De Ronde om Texel is uitgegroeid tot ’s werelds grootste catamaranevenement. Hier strijden jaarlijks meer dan 600 catamarans tegen elkaar op de wateren rondom Texel, met als doel zo snel mogelijk om het eiland te varen. Het is een grote publiekstrekker, met circa 15.000 bezoekers die afkomen op het waterspektakel.

MTTM Group als ambassadeur van Oxfam Novib: microfinanciering in de derde wereld

Investeren in een duurzame wereld voor nu én in de toekomst. MTTM Group is maatschappelijk betrokken en zet zich in voor een betere wereld. Dit doen wij in samenwerking met Oxfam Novib. Als bedrijfsambassadeur steunen wij ondernemers in ontwikkelingslanden die in armoede leven. Het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib regelt een klein krediet voor ondernemers, waarmee zij de kans krijgen een eigen bedrijf en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zelf bouwen aan een eigen toekomst én voor dat van hun land.

Directeur Hans-Willem de Lint vindt “niets zo leuk als ondernemen. Ook in een ontwikkelingsland, waar ondernemerschap kansen heeft, moet dit ondersteund worden.” In arme landen is het moeilijk leningen te krijgen. Dankzij de steun van MTTM Group krijgen ondernemers in ontwikkelingslanden een kleine lening om zelf iets op te starten. Met de hulp van Oxfam Novib dragen wij ons ambassadeurschap en maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit.