Fair use policy2018-06-19T13:35:20+00:00

Fair Use Policy – Zakelijk Onbeperkt

Op het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl is een Fair Use Policy van kracht. Deze FUP geldt voor alle klanten die van dit abonnement gebruik maken.

Wat houdt de Fair Use Policy in?

Binnen de Fair Use Policy worden de regels omtrent het gebruik van het abonnement Zakelijk Onbeperkt ingekaderd. Binnen dit abonnement kunnen klanten onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. De FUP houdt in dat ZakelijkeTelefonie.nl het recht voorbehoudt om het verkeer van haar klanten te monitoren en excessen te filteren.

Wat zijn de grenzen?

De Fair Use Policy treedt in werking op het moment dat u als klant vanaf 15% boven uw abonnementskosten verbruikt.  ZakelijkeTelefonie.nl evalueert uw belgedrag in ieder geval twee keer per jaar en kan aan de hand hier van uw abonnement bijstellen. Indien wij daar reden toe zien, behouden wij ons het recht voor om dit vaker te doen.

Wat gebeurt er als u meer belt?

Mocht u de grenzen van de FUP overschrijden, stopt uw abonnement niet en kunt u gewoon blijven bellen. Echter zullen wij het bedrag waarmee u de FUP overschreden heeft  alsnog bij u in rekening brengen. Tevens zullen wij uw abonnementsvorm en daarmee uw Zakelijk Onbeperkt vast bedrag bijstellen. U wordt hier van op de hoogte gesteld.

Voorkomen?

In principe zijn de grenzen voor het abonnement en de FUP zo gesteld dat u hier bij een voor u regulier belgedrag binnen blijft. Veranderd uw situatie en denkt u de FUP grens te gaan overschrijden? Neem dan contact met ons op, wij zullen uw abonnement dat bijstellen zodat u de FUP regels niet overtreedt.

Waarom een Fair Use Policy?

Deze Fair Use Policy is in het leven geroepen om miststanden te voorkomen. Om er voor te zorgen dat we iedereen voordelige tarieven kunnen bieden moeten we excessen van anderen voorkomen en uitsluiten. Deze regeling is bedoelt om onze ‘Fair’ klanten te beschermen.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze Fair Use Policy nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0800 4222 444. We beantwoorden uw vragen graag.