VoIP bellen

De mogelijkheden om via het internet te bellen zijn vandaag de dag enorm groot. Met VoIP bellen wordt het internet, naast traditionele communicatie, gebruikt om telefonie te transporteren. Het enige dat u nodig heeft om VoIP te bellen is een bestaande breedband internetaansluiting, zoals ADSL of kabel. Een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. De meeste mensen hebben deze breedband internetaansluiting al, en het is dan ook niet gek dat tegenwoordig 90% van de telefoongesprekken via een internetverbinding loopt. Met ZakelijkeTelefonie.nl bespaart u flink op uw maandelijkse telefoonkosten.

Via ZakelijkeTelefonie.nl kunt u bellen via VoIP met de hoogste kwaliteit. Een vlekkeloze verbinding en op maat geleverde functionaliteit en kwaliteit. Overstappen naar ZakelijkeTelefonie.nl staat gegarandeerd voor maandelijkse besparingen. U weet waar u aan toe bent met een vast bedrag per maand. VoIP bellen kan al tegen een scherp tarief per maand. ZakelijkeTelefonie.nl is gespecialiseerd op het gebied van overstappen!

VoIP bellen zakelijk

ZakelijkeTelefonie.nl is uw betrouwbare partner voor overstappen naar zakelijke telefonie. Overstappen naar vaste telefonie is bij klanten in 98% van de gevallen succesvol. Wij kopen voordelig in en u profiteert van het voordeel. Wij verzekeren u scherpe tarieven en een besparing van 15% op uw belkosten. Met VoIP bellen van ZakelijkeTelefonie.nl kunt u ook flink besparen op de kosten van uw zakelijke telefonie! U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de door u gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers/toestellen.

Bellen via VoIP biedt vele voordelen: zo wordt de activering en levering geheel voor u geregeld. U kunt gebruikmaken van een wereldwijd bereik, tegen lokale kosten. Wilt u meer weten over scherpe aanbiedingen van ZakelijkeTelefonie.nl of wilt u misschien nog informatie vergaren over het bellen via internet? Geef ons dan een (zakelijk) belletje op 0800 4222444 of stuur ons een e-mail! Onze specialisten staan altijd voor u klaar met advies op maat op basis van uw wensen en uw vragen te beantwoorden.