Zakelijk abonnement

Een zakelijk abonnement sluit u af bij ZakelijkeTelefonie.nl. Overstappen naar ZakelijkeTelefonie.nl levert u al snel een besparing van 10 tot 20% op voor uw maandelijkse kosten. Bij zakelijk VoIP bellen kunt u ook flink besparen! Als zakelijk dienstverlener willen wij voordeel creëren voor u als klant. Dit betekent scherp inkopen, zodat u tegen een vast tarief per maand zakelijk kunt bellen. Direct overstappen? Kies voor ZakelijkeTelefonie.nl, uw specialist op het gebied van overstappen.

KPN zakelijk bellen

Uw infrastructuur blijft hetzelfde omdat alle providers gebruikmaken van KPN lijnen. Bij een overstap levert u niet in op kwaliteit, beschikbaarheid of functionaliteit, maar geniet u wel van de prijsvoordelen. Wij werken met een vast maandelijks tarief, waardoor u elke maand weet waar u aan toe bent.

Voordelig zakelijk telefoneren wordt zo wel heel aantrekkelijk! Met een alles-in-één pakket geniet u daarnaast van alle gemakken, van internetten én (mobiel) bellen.

Pak uw voordeel

Er is een hoop geld te besparen met een zakelijk abonnement. Twijfelt u of wij u kunnen helpen bij deze belbesparing voor zakelijk telefoneren? Stuur dan uw maandelijkse telefoniefactuur op en wij vergelijken het met onze maandelijkse kosten. Wanneer de uitkomst lager uitvalt, krijgt u de vergelijkingskosten van € 25,- terug, plus nog eens € 25,- er bovenop! Wij geloven in onze dienstverlening en scherpe tarieven, u toch ook?

Voor meer informatie over onze zakelijke abonnementen, kijk direct verder op onze website www.zakelijketelefonie.nl of bel met één van onze accountmanagers op werkdagen van 8.30-17.30 uur op 0800-4222444.