Hoe werkt het?2018-08-29T12:00:39+00:00

Hoe werkt het?

Hoe werkt Zakelijke Telefonie Onbeperkt?

Met Zakelijke Telefonie Onbeperkt kunt u voor een vast bedrag per maand, onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Direct Bestellen

Uw voordeel met Zakelijke Telefonie Onbeperkt

Als u uw uitgaande telefonie via ZakelijkeTelefonie.nl laat verlopen kunt u veel besparen op uw maandelijkse factuur. Zakelijk Onbeperkt van ZakelijkeTelefonie.nl biedt u de mogelijkheid om te besparen op uw vaste telefoniekosten met behoud van kwaliteit en functionaliteit. De wijziging is puur van administratieve aard. Met Zakelijk Onbeperkt van ZakelijkeTelefonie.nl heeft u één factuur en één aanspreekpunt voor uw totale vaste telefonie en profiteert u van de volgende voordelen.

• Onbeperkt bellen naar vast en mobiel (géén piek- en dalconstructie)
• Garantie van een vast en voordelig bedrag per maand
• Bellen over de infrastructuur van KPN
• Uw tarief afgestemd op uw belgedrag

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zal ZakelijkeTelefonie.nl ook uw internetverbinding faciliteren. Wij leveren een verbinding van dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Geen onduidelijkheid meer, maar altijd weten waar u aan toe bent.

Hoe onbeperkt is onbeperkt?

Het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl is een aantrekkelijk aanbod dat is gebaseerd op uw huidige factuur. Uiteraard kan het voorkomen dat u in bepaalde periodes meer belt en in andere periodes wat minder. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat u buiten de grenzen van het onbeperkt bellen valt want wij evalueren uw belgedrag regelmatig. Mochten zich grote wijzigingen voordoen, dan kijken we samen met u naar een abonnement dat beter bij uw nieuwe situatie aansluit. Op het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl is een Fair Use Policy van kracht. Deze vindt u hier. Voor meer informatie over Zakelijk Onbeperkt kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op 0800-4222444, of raadpleeg de voorwaarden.

Infrastructuur

Wanneer u kiest voor ZakelijkeTelefonie.nl, verandert er niets aan uw huidige infrastructuur. U kunt dus bellen en gebeld worden zoals u gewend bent. ZakelijkeTelefonie.nl maakt geen onderdeel uit van KPN, maar maakt wel gebruik van de lijnen van KPN wholesale. U levert dus niet in op kwaliteit of beschikbaarheid.

Liever geen onbeperkt, maar wel besparen?

Dat kan! Neem contact op met onze medewerkers via 0800 4222444 of klik op onderstaande button en vul het formulier in.

Direct Besparen