Voorwaarden2018-06-19T13:38:54+00:00

Spelregels

Indien u voor het Zakelijk Onbeperkt abonnement kiest, belt u voordelig voor een vast bedrag per maand naar vast en mobiel binnen Nederland. Hoewel bellen naar het buitenland niet binnen het Zakelijk Onbeperkt valt, profiteert u ook hier van hoge kortingen. Zo ontvangt u op uw internationale verkeer 30% korting.

Naast internationaal verkeer zijn ook het bellen naar servicenummers, internet en sterdiensten niet inbegrepen in uw abonnement. Wij zullen u deze kosten maandelijks over de voorgaande maand factureren.

Indien u kiest voor het Zakelijk Onbeperkt abonnement is er geen sprake van 5% korting op de infrastructuur zoals bij andere abonnementsvormen het geval is, gezien we hier geen infrastructuur maar spraakkanalen in rekening brengen. Dit voordeel is hier al in verwerkt.

Brief ZakelijkeTelefonie.nl

Heeft u een brief van ons ontvangen? Wat leuk! Stuur de antwoordkaart zo snel mogelijk retour. Het aanbod in deze brief betreft het Zakelijk Onbeperkt abonnement. In het rekenvoorbeeld (22,50 + 7,50= €30.-) zijn we uitgegaan van 1 spraakkanaal, met daarbij een onbeperkt bellen bedrag van €7,50 per maand. Heeft u meer spraakkanalen of een hoger verbruik? Geen enkel probleem! Wij passen uw abonnement aan op uw situatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zal ZakelijkeTelefonie.nl ook uw internetverbinding faciliteren. Wij leveren een verbinding van dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Geen onduidelijkheid meer, maar altijd weten waar u aan toe bent. De tarieven kunt hier vinden.

Indien u kiest voor een 1, 2, of 3-jarig abonnement ontvangt u hetzelfde aantal in maanden gratis. Zo ontvangt u bij een 2-jarig abonnement bijvoorbeeld 2 maanden 30 euro korting op uw factuur!

Fair Use Policy

Op het Zakelijk Onbeperkt abonnement is een Fair Use Policy van kracht, deze is hier te vinden.

De Fair Use Policy is in het leven geroepen om misstanden te voorkomen. Om er voor te zorgen dat we iedereen voordelige tarieven kunnen bieden moeten we excessen van anderen voorkomen en uitsluiten. Deze regeling is bedoelt om onze ‘Fair’ klanten te beschermen.

Garanties

Hoewel in de praktijk vaak blijkt dat wij u een voordeliger aanbod kunnen doen dan uw huidige provider, verbinden wij hier geen garanties aan. Onze vergelijkingen berusten altijd op het vergelijken van standaard tarieven, wel zo eerlijk! Net als bij ZakelijkeTelefonie.nl zijn er bij andere aanbieders van zakelijke telefonie ook kortingen mogelijk, waar wij geen rekening mee kunnen houden bij het maken van vergelijkingen.

Wilt u zeker weten dat u een goede keuze maakt door over te gaan op ZakelijkeTelefonie.nl? Fax dan voor een eerlijke vergelijking uw factuur naar 0800 0224 402. Wij sturen u de vergelijking toe met de ZT Select tarieven.

Deze vergelijking kost u eenmalig 25 euro, maar wanneer u kiest voor ZakelijkeTelefonie.nl, wordt dit bedrag uiteraard gecrediteerd. Bent u na de vergelijking goedkoper uit bij uw huidige provider dan bij ZakelijkeTelefonie.nl? Dan krijgt u van ons het verschil verdubbeld terug, wij weten het antwoord al, nu u nog!