Trends 2016 op de markt2018-05-09T13:24:27+00:00

Trends 2016 op de markt

Technologische ontwikkelingen zorgen voor snel veranderende trends op het gebied van zakelijke telefonie. Hosted VoIP en de toenemende veiligheidseisen die dit met zich meebrengt zijn de twee belangrijkste communicatietrends waar ondernemingen zich in 2016 mee bezighouden.

Met de snel toenemende technologische ontwikkelingen, verandert ook de zakelijke communicatie razendsnel. Twee trends die in 2016 een belangrijke rol gaan spelen zijn communicatie via het internet en de veiligheid die daarmee samenhangt.

Technologie├źn als VoIP bellen maken gebruik van uw internetlijn. Dit biedt grote voordelen voor uw zakelijke telefonie. Bij Hosted VoIP maakt u gebruik van een telefooncentrale in de cloud. Allereerst bespaart het kosten en is het aantal telefoonlijnen en toestellen maandelijks te wijzigen. Daarnaast sluit VoIP prima aan bij het Nieuwe Werken. Met slechts een laptop of smartphone kan vanuit de hele wereld worden gebeld alsof u gewoon op kantoor zit.

Deze nieuwe vormen van communicatie brengen, behalve veel mogelijkheden en kostenbesparingen, ook bedreigingen met zich mee. Veiligheid is ook in 2016 een belangrijk aandachtspunt. Daarom wordt er door veel bedrijven gezocht naar mobiele en cloud-oplossingen om de integriteit van gevoelige zakelijke communicatie te waarborgen. Samen met de trends op het gebied van zakelijke telefonie, zullen er zich ook trends ontwikkelen op het gebied van veiligheid.

Wilt u meer weten over de veiligheid van onze producten? Neem dan contact op via info@zakelijketelefonie.nl