Nieuws & sponsoring2018-05-09T13:27:27+00:00

Nieuws & Sponsoring

Actueel telefoongebruik bij klein-, midden- en grootbedrijf

Zakelijk bellen met scherpe tarieven. Waar u voor kiest, is sterk afhankelijk van uw werknemers en de groei van uw bedrijf. Gaat u voor klassiek bellen of is Hosted VoIP de oplossing? ZakelijkeTelefonie.nl helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Zakelijke telefonie is belangrijk voor ieder bedrijf. Daarvoor bent u bij ZakelijkeTelefonie.nl aan het juiste adres. Al uw werknemers moeten via de vaste lijn of mobiel kunnen bellen en u wilt altijd bereikbaar zijn voor verkopen of service aan klanten.

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar één aanbieder voor hun telecombehoeften. Hiermee bespaart u kosten en wordt de bereikbaarheid vergroot. Steeds meer ondernemingen stappen over van de conventionele telefooncentrale op hosted telefonie. Bij de keuze voor de vorm van telefonie spelen met name het aantal medewerkers en de verwachte ontwikkeling van het bedrijf een rol.

Welke vorm van zakelijk bellen past het beste bij uw bedrijf?

Voor kleine ondernemingen in het MKB, kunnen telefooncentrales goedkoper. Voor de kleine ondernemers is Hosted VoIP een oplossing: hierbij least u een telefooncentrale vanuit de cloud. De investeringskosten betreffen slechts de aanschaf van telefoontoestellen. Daarnaast bestaan de kosten uit een basisaccount per gebruiker per maand en goedkope gesprekskosten.

Heeft u een grote onderneming vanaf dertig werknemers? Dan is de aanschaf van een eigen VoIP-centrale interessant. Een investering die zich binnen een aantal jaren laat terugverdienen. In plaats van telefoons, kunt u dan ook kiezen voor tablets voor zakelijke telefonie. Wilt u weten welke vorm van telefonie voor uw bedrijf het meest voordelig is? ZakelijkeTelefonie.nl helpt u graag verder.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw zakelijke telefonie? Neem dan contact op via info@zakelijketelefonie.nl.