VoIP2018-05-09T13:17:07+00:00

Groei VoIP aansluitingen, besparen op zakelijke telefonie via internet (VoIP)

Uit de eerste telecommonitor van Autoriteit Consument en Markt uit 2015 bleek al dat de belangrijkste trend op de vaste telefonie markt de stijging van het aantal VoIP (Voice over IP) aansluitingen.

Ook bij Zakelijke Telefonie zien wij een stijging in de aanvragen voor telefonie via VoIP. U kunt namelijk behoorlijk besparen door gebruik te maken van uw internet verbinding voor het telefoneren. Aanleiding voor klanten om over te stappen is vaak een verhuizing of als de telefooncentrale is afgeschreven. Voor een overstap heeft u alleen een eenmalige investering in nieuwe toestellen, daarnaast betaald u per gebruiker.

Bij VoIP maakt u gebruik van uw internet verbinding, heeft u reeds een snelle verbinding liggen, dan kan een overstap binnen 6 weken geregeld zijn. U kunt met VoIP alle telefoon functionaliteiten zoals uw wachtrij, keuzemenu behouden en toch een besparing realiseren. Wilt u meer weten? Neem direct contact op met uw accountmanager via onderstaande nummer of info@zakelijketelefonie.nl.